• Garagesopning & Takterrasen

  Garagesopning torsdagen den 23 november

  Denna gång var det endast två bilägare som  inte haft undan sina fordon vid sopningen, Dessa bilägare kommer nu att debiteras 500kr var, då det försvårar städningen och sådeles inte helt rent.

  Detta var dock en klar förbättring sedan föregående maskinsopning

  Ordning och reda på Takterrassen

  Det slarvas dessvärre med bokning och ordning/städning på Takterrassen

  Detta har i dagarna resulterat i att en boende blivit debiterad 1000kr i extrastädning och ytterligare en boende har fått sin Tag blockerad i 6 månader.

  Detta helt i onödan då det är väldigt enkla regler att förhålla sig till på Takterrassen

  /Styrelsen

 • Månadsinformation Brf Cinnober november 2023

  Månadsinformation Brf Cinnober november 2023

  Årsmöte 29 november !

  Glöm inte att komma på detta, kallelse och handlingar är på väg till era brevlådor under vecka 46 ! På årsmötet kommer det att tas beslut om nya stadgar och om gästlägenheten skall omvandlas till lägenhet.

  Avgiftshöjning. På styrelsemötet beslutades att höja månadsavgiften med 5% från och med den 1 januari år 2024

  Städ- och Trivseldagen den 2 november. Mycket blev gjort av oss dryga 10 boende som dykt upp. Stort tack till er och Ni övriga bär betänka att genom att vi gör en del arbeten själva och tillsammans, kan vi hålla tillbaka en del, %, av kommande hyreshöjningar.

  OBS ! föreningsmailen; kontakt@brfcinnober.se, har legat de senaste veckorna, Detta är nu åtgärdat och skall fungera framöver.

  Rörstopp i Sopsugen, Borstbindargatan 2, Det var ett större ”rörhaveri” i vår sopsugsanläggning fredag den 3 nov, till tisdagen den 7 november. Lyckligtvis blev inte Brf Cinnober så illa drabbade. Men en gott råd för framtiden är att respektera vad som får slängas i soprummet och vad som inte skall slängas där, utan på Återvinningsstationer.

  /Styrelsen Brf Cinnober

 • Trådcontainer utanför soprummet

  Föreningen har nu en trådcontainer ståendes utanför soprummet i en vecka framåt. Här kan man slänga elektroniskt avfall.

 • Ytterdörrar!

  Ytterdörrar!

  Vi får hjälpas åt och hålla extra koll på att ytterdörrar stängs. Det är viktigt att alla är extra noga och dubbelkollar så att dörrarna stängs efter man gått in/ut ur fastigheten.

 • Nyhetsbrev oktober 2023

  Nyhetsbrev Brf Cinnober oktober månad

  · Glöm ej planera in Städ och Trivseldag Lördag 28 oktober

  · Påminnelse om att föreningen håller

  Årsmöte Torsdagen den 30 november på Takterrassen

  · Det blir inga gemensamma Containrar i Kvillebäcken i höst

  · Det kommer inom kort att distribueras en ny kod till Återvinningsrummet, Borstbindargatan 2, som gäller från och med den 30/10

  · Påminnelse om att styrelsen har tecknat bostadsrättstillägg i föreningens försäkring med Moderna/Trygg Hansa, från och med 2023

  · Styrelsen har tecknat ett avtal med teleföretaget 3 om en antenn på taket till Rundbäcksgatan 16, detta avtal kommer att ge föreningen en hyresintäkt om 40 000kr/år

  · Under hösten, -23, kommer Serneke, EDB och HSB-produktion, att slutföra de kvarvarande besiktningspunkterna på 5- 0ch 2-årsbesiktningarna

  · Glöm ej att anmäla intresse till valberedningen, se anslag, om du är intresserad av styrelsearbete

  Styrelsen Brf Cinnober