För information om Föreningslokalen, läs här.

För information om Tvättstugan, läs här.

Innan du läser vidare, vänligen läs våra trivselregler för takterrassen

Grillen
På takterrassen finns det idag två gasolgrillar att tillgå för samtliga medlemmar. Dessa går inte att boka utan det är först till kvarn som gäller och det är inte tillåtet att reservera grillarna. Efter användning är det oerhört viktigt att du rengör den noggrant. Tänk på att grillen ska vara i ett sådant skick som du själv vill finna den i. Visa hänsyn!

Till grillen finns det två gasoltuber (PK5:or). Det är väldigt viktigt att vi blir informerade om när den första av dessa tar slut så att vi hinner ersätta den innan den andra också tar slut! Tänk även på att stänga ventilen riktigt så att det inte står och läcker ut gasol. Detta är extra viktigt ur en brandsäkerhetssynpunkt om grillen skulle förvaras inomhus! Du informerar oss enklast om detta via ett mail till kontakt@brfcinnober.se.

Solbäddarna
På takterrassen finns det två större solbäddar. Till dessa finns det tillhörande dynor som förvaras i det lilla rummet som angränsar till den bakre väggen av toaletten med ingång mittemot bokningstavlan. Dessa bäddar går inte att boka, utan det är först till kvarn som gäller. Efter användning så är det oerhört viktigt att du bär in dynorna i rummet igen och inte lämnar dem utomhus då de förstörs av väder och vind!
Om dynorna förstörs kan vi inte garantera att vi väljer att köpa in nya, utan medlemmarna får i sådant fall ta med eget liggunderlag i fortsättningen.

Städning och städartiklar
Efter att ha nyttjat den allmänna delen på takterrassen så är det viktigt att städa iordning efter sig. Att tillgå finns då bland annat grovdammsugare, golvmopp, soppåsar, rengöringsmedel, m.m. Detta står inne i städrummet som har sin ingång mittemot ingången till föreningslokalen.
Om några av städartiklarna är slut eller fattas så är det väldigt viktigt att du hör av dig och meddelar detta till oss! Du informerar oss enklast om detta via ett mail till kontakt@brfcinnober.se.
Om städningen är undermålig eller har uteblivit helt kan en städavgift komma att debiteras på nästkommande avgifts-avi. Detsamma gäller om evenutellt avfall ställs i soprummet utanför kärlen.
För att undvika en diskussion om vem som är skyldig till vad så är det även väldigt viktigt att vi blir informerade om eventuella fel och brister som finns i utrymmet innan du nyttjar det.

Bokning av takterrassen
Det allmänna utrymmet på takterrassen – dvs utomhusdelen samt inomhusdelen exklusive föreningslokalen och tvättstugan – går ej att boka och är alltid tillgängligt för samtliga medlemmar.
Har du bokat föreningslokalen så innebär alltså inte detta att du automatiskt har förtur på det allmänna utrymmet! Dock är det tillåtet att nyttja detta utrymme i samband med bokning av
föreningslokalen, men du måste då vara beredd på att andra medlemmar kan komma att vistas där samtidigt. Visa hänsyn och kommunicera med dina grannar!

Växterna.
I dagsläget är det två medlemmar som tar hand om våra växter på takterrassen. Om du som medlem har intresse av att ta hand om dem (eller har andra frågor kring växterna), vänligen kontakta oss om detta via ett mail till kontakt@brfcinnober.se

Någonting är trasigt på takterrassen.
Om någonting är trasigt på takterrassen så är det väldigt viktigt att vi i styrelsen får reda på detta, så att vi kan ta åtgärder och eventuellt reparera/ersätta det som gått sönder eller skadats. Detta gäller
oavsett om det är du själv eller någon annan som har orsakat skadan. Vi har förståelse för att saker och ting kan hända och vi ser mycket hellre att vi är uppriktiga mot varandra än att vi eller en annan medlem i efterhand ska behöva upptäcka det.