För generell information gällande Takterassen, läs här:

Innan du läser vidare, vänligen läs våra trivselregler för föreningslokalen

Hur bokar jag föreningslokalen och vad kostar det?
Du bokar föreningslokalen via bokningstavlan uppe på takterrassen. Du loggar in med hjälp av din tag som du använder till bland annat entrédörrarna. Att boka lokalen är i dagsläget kostnadsfritt.

Vilket utrymme är det som bokas?
Det utrymme som reserveras vid bokning av föreningslokalen är det rum som finns innanför glasdörren med nödutgångshandtaget på, dvs ett uppvärmt rum med köksdel, bord och stolar.
Det allmänna utrymmet på takterrassen – dvs utomhusdelen samt inomhusdelen exklusive föreningslokalen och tvättstugan – går ej att boka och är alltid tillgängligt för samtliga medlemmar.
Har du bokat föreningslokalen så innebär alltså inte detta att du automatiskt har förtur på det allmänna utrymmet! Dock är det tillåtet att nyttja detta utrymme i samband med bokning av föreningslokalen, men du måste då vara beredd på att andra medlemmar kan komma att vistas där
samtidigt. Visa hänsyn och kommunicera med dina grannar!

Hur fungerar det med städning av lokalen?
Tänk på att det är du som bokande medlem som är ytterst ansvarig för att föreningslokalen (och det allmänna utrymmet samt hiss och entré i hus 3) lämnas städat och i gott skick. Om städningen är undermålig eller har uteblivit helt kan en städavgift komma att debiteras på nästkommande avgiftsavi. Av denna anledning är det även väldigt viktigt att vi blir informerade om eventuella fel och brister som finns på takterrassen innan du eller dina gäster nyttjar den.
Tänk på att städningen ska vara utförd innan nästa bokade pass påbörjas! Detta innebär att om du bokar det tidiga passet ska vara klar med städningen senast kl. 16.00 och du som bokar det sena
passet ska vara klar med städningen senast kl. 08.00 dagen därpå.
Att tillgå på takterrassen finns bland annat grovdammsugare, golvmopp, soppåsar, rengöringsmedel, m.m. Detta står inne i städrummet som har sin ingång mittemot ingången till föreningslokalen.
Om några av städartiklarna är slut eller fattas så är det väldigt viktigt att du hör av dig och meddelar detta till oss!
Det gör du enklast via ett mail till hsb.cinnober@gmail.com

Någonting är trasigt på takterrassen.
Om någonting är trasigt inne i gästlägenheten – oavsett om det gäller vitvaror, möbler eller krukor,etc. – så är det viktigt att vi i styrelsen får reda på detta. Du kontaktar oss enklast via ett mail till hsb.cinnober@gmail.com

Vad finns att tillgå på takterrassen?
Det som finns att tillgå på takterrassen är kylskåp, kaffebryggare, spis, diskmaskin, glas, bestick, matporslin och städartiklar.