Hyra garageplats, medlem i föreningen.
Det är HSB som ansvarar för uthyrning av garageplatser i Brf Cinnober. Vänligen skicka din förfrågan till deras boendeservice: boendeservice.gbg@hsb.se.

Hyra garageplats, utomstående (ej medlem i föreningen).
I dagsläget har vi beslutat att inte hyra ut eventuellt tomma platser till icke-medlemmar. Detta är framför allt av säkerhetsskäl.

Sopning av golvet.
Garaget maskinsopas en gång om året, på våren.

Garageporten.
Vid fel på garageporten ska detta felanmälas via HSB-portalen Mitt HSB.
Vänligen logga in med användarnamn och lösenord eller ditt bank-ID och klicka dig vidare till felanmälan. Beskriv där utförligt vad det är för fel och ha för vana att alltid bifoga bilder!

TIPS: Innan du felanmäler kan du testa att slå av och sedan på strömmen till porten via strömbrytaren på väggen precis innanför.
OBS! Du får ej som medlem utanför styrelsen ringa direkt till tillverkaren av porten och felanmäla! Detta kan orsaka stora kostnader för föreningen i form av jourutryckningar och dylikt.

Ordning och reda.
I garaget ska vi ha ordning och reda. Detta betyder att det inte är tillåtet att förvara däck, trasor, hinkar, bilvårdsprodukter och dylikt på eller kring din parkeringsplats. Se även till så att din bil inte läcker olja eller andra vätskor och åtgärda omedelbart eventuellt spill som blir. Vid eventuell upprepad misskötsel så kan du komma att förlora din parkeringsplats samt bli ersättningsskyldig för eventuell skada som åsamkats.

Tänk även på att det innebär en brandrisk att förvara saker på din parkeringsplats.