Månadsinformation Brf Cinnober, januari -23

-Soprummet, Det är helt oacceptabel att ställa sopor, typ flaskor, kartonger, på golvet i soprummet. Det finns ett Återvinningsrum på Borstbindargatan 2 och Återvinning vid spårvagnshållplatsen Vågmästareplatsen. Ofoget med att låta andra ta hand om dessa sopor kostar föreningen stora pengar.

-Takterrassen, Det är nu möbeltassar på alla stolar och hjul på borden. OBS! För allas trivsel; Respektera de ordningsregler som finns när ni nyttjar Takterrassen.

-5-årsbesiktning, kommer att vara den 22 och 23 mars. Mer information om denna besiktning kommer längre fram.

-Fastighetsförsäkring inkluderar nu Brf-tillägg, Föreningen har tecknat ny fastighetsförsäkring med Moderna/Trygg Hansa. Denna försäkring innefattar också Brf-tillägg, vilket gör att ni inte behöver detta tillägg i er egen Hemförsäkring

-Boka in Lördagen den 1 april, Då kommer vi att ha ”städ och trivseldag” på Takterrassen. Vi detta tillfälle kommer vi också att ta ut föreningens grillar.

-OBS ! Att bo i en bostadsrätt innebär att om vi ALLA BOENDE, hjälps åt och håller ordning, så undviker vi extrakostnader och fördröjer onödiga hyreshöjningar

Styrelsen Brf Cinnober

Categories: Uncategorized